Veli

Veli смотреть последние обновления за сегодня на .

Veli (feat. Mixman Shawn & A.S. Amar)

146435
2104
0
00:03:12
08.09.2021

Provided to YouTube by DistroKid Veli (feat. Mixman Shawn & A.S. Amar) · Cheemabeatz · Mixman Shawn · A.S. Amar Veli (feat. Mixman Shawn & A.S. Amar) ℗ CheemaBeatz X Mixman Shawn Released on: 2021-09-08 Auto-generated by YouTube.

Kaatrukkenna Veli | 24th September 2022 - Promo

1150687
21919
323
00:00:35
23.09.2022

காற்றுக்கென்ன வேலி - திங்கள் முதல் சனி வரை மதியம் 1 மணிக்கு நம்ம விஜய் டிவில.. Click here 🤍 to watch the show Hotstar #KaatrukkennaVeli #VijayTV #VijayTelevision #RedefiningEntertainment #StarVijayTV #StarVijay #TamilTV #TamilMovie

Veli

120647
583
13
00:03:17
03.09.2020

Provided to YouTube by M-Eazy Music Veli · william · Turisti Shakespeare ℗ 2020 Sony Music Entertainment Finland Oy & M-Eazy Music Released on: 2020-09-04 Associated Performer: william feat. Turisti Mastering Engineer, Mixing Engineer, Recording Engineer: Aitio Composer, Producer: ImHoura Auto-generated by YouTube.

SEKO STAR ☆NEW ☆ NAFIA ☆ █▬█ █ ▀█▀ ☆🎵 2022

1739681
8918
134
00:06:22
06.05.2022

Arrangement, Mix & Mastering: Mintas-Minti Memedov MEYMED Memedov

★ORK VELI SAMPIONI★ SUPER HORIJA 2022

217196
997
11
00:11:40
13.11.2021

Veli Strumica Horija #Veli #OrkSampion #Horo

Veli Paşa'nın 2'cı yaş doğum günü full 2022 München Almanya

792
5
0
01:59:08
22.09.2022

BANA BU NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ : 015770971984 VİDEO ALİ KEŞAN

Bir Veli Bir Çocuk

880
6
00:01:43
25.09.2022

👍Videolarımızı beğenmeyi, ✅Kanala abone olmayı ve 🔔Bildirimleri açmayı unutmayın! 😉 Özlediğiniz sohbetler ve yeni videolar keşfetmek için kanalımıza abone olmayı unutmayın: 🤍 📺 Diğer sohbetlerimizi izlediniz mi?👇 ►M. Sami Ramazanoğlu Efendi'nin Düsturu 🤍 ► Rical Evliya ve Allah Dostlarının Adeti -Tahir Büyükkörükçü Hocaefendi 🤍 ►Hızır Aleyhisselam'ın Müjdesi - Mahmud Sami Ramazanoğlu (k.s) Efendi 🤍 ►Medineli Hacı Osman Efendi (k.s) 🤍 Sosyal Medya Hesaplarımız: 🎥YouTube: 🤍 📘Facebook: 🤍 📷İnstagram: 🤍 🐦Twitter: 🤍 🌎🤍​ 📌 ÖNEMLİ UYARI: Kerim Tunç kanalında yayınlanan tüm videoların, ses ve görüntü dahil olmak üzere telif hakkı saklıdır. İzinsiz herhangi bir platformda yayınlanamaz. [Videolarımızı orjinal haliyle youtube haricinde diğer sosyal medya platformlarından link vererek paylaşabilirsiniz.] #AllahDostları #Veliler #Evliyaullah

Veli oro legni stani

213926
773
11
00:08:31
11.09.2021

Mijn Auto: Mercedes-AMG C43 van Veli

35596
422
159
00:17:22
30.07.2022

Autoblog-lezer Veli heeft een Mercedes-AMG C43. De C-klasse is naar zijn persoonlijke smaak aangepast. Je ziet het in deze Mijn Auto. Geef je ook op voor Mijn Auto👉🤍 #MijnAuto #MercedesAMG Vergeet niet te abonneren!👉🤍 Volg ons op sociale media: 🤍 🤍 En welkom op het Autoblog YouTube kanaal! We brengen je rijtesten met de tofste auto's, geven aankoopadviezen voor je volgende occasion, tonen ins- en outs op autogebied en we rijden ook graag in jouw auto in onze mijn-auto rubriek. Op Autoblog.nl kun je tevens terecht voor het laatste autonieuws. Abonneer op ons kanaal en mis geen enkele video! 🤍 Tips, aanvullingen, een samenwerking of suggesties? mail ons op tips🤍autoblog.nl Bekijk ook onze playlists: Meest populair: 🤍 Audi: 🤍 BMW M-power: 🤍 Mercedes: 🤍 Porsche: 🤍

Nijjar : Velly Ft. Deepak Dhillon (Official Video) || Punjabi Songs 2022

22204552
302615
6640
00:03:57
03.03.2022

Streaming Link : 🤍 Song - Velly Singer / Lyrics - Nijjar Female Vocals - Deepak Dhillon Music - Deep Jandu Video - Sukh Sanghera Music on Nijjar Inc. © Nijjar Subscribe Official Channel - 🤍 #PunjabiSongs2022 #Nijjar #Velly

Kaatrukkenna Veli Today Episode Promo | 26th September 2022 | Vijay Tv

109218
2357
25
00:01:30
26.09.2022

#kaatrukkennaveli #kaatrukkennavelitodayepisode #kaatrukkennavelitodayepisodepromo #kaatrukkennavelipromo #kaatrukkennaveliserialpromo #kaatrukkennavelitodaypromo #kaatrukkennavelitodayepisode #kaatrukkennavelipromo #kaatrukkennaveli26september2022 #kaatrukkennaveliserialtoday #kaatrukkennaveliserialtodayepisodepromo #kaatrukkennaveliserialtodaypromo #katrukkennaveliserialtodaypromo

Ork Sampini Veli & Bilal Oro Legni Stani New 2019 Familija Ajdarcii

393782
1405
43
00:16:05
27.08.2019

Foto Studio Cavit 0038970973472+0038975671055

BABA PİTBULL YAVRULARININ VELİ TOPLANTISINA KATILIYOR! 😂 - GTA 5

138999
5373
231
00:20:35
23.09.2022

Herkese merhaba arkadaşlar ben Ahmet, bugün baba ve anne Pitbull yaramaz çocuklarının okuluna gidiyor ve veli toplantısına katılıyor! Çocukların durumunu soran baba Pitbulll duyduklarından pek memnu kalmıyor :D ►YAVRU PİTBULL ABİSİ KAOS'UN HİZMETÇİSİ OLUYOR!(BİR ÖNCEKİ BÖLÜM): 🤍 ►POLİS HURDALIĞINDAN ZENTORNO ALIYORUZ VE TAMİR ETTİRİP SATIYORUZ!: 🤍 ►KATİL ARABANIN BÜYÜK GİZEMİNİ ÇÖZDÜM! KATİL ARABA ÖLDÜ!: 🤍 ►RONALDO MESSİ'YE YAVRU KÖPEK HEDİYE EDİYOR!: 🤍 ►ÇILGIN ÇOCUK OKUL MÜDÜRÜNÜN ARABASINI ÇALIYOR VE KIZINI TAVLIYOR!: 🤍 ►ATEŞ EN BÜYÜK PATRON TAKEMURA'YLA DÖVÜŞÜYOR!: 🤍 ►ŞAHİN EMNİYETTEN MESUT KOMİSERİN MOTORUNU ÇALIYOR!: 🤍 ►MEHMET SEVGİLİSİ PERİ'Yİ EVE DAVET EDİYOR!: ►RONALDO'NUN 31 MİLYON DOLARLIK YENİ YARIŞ ARABASI!: 🤍 ►ÖZEL HAREKAT OPERASYONA GİDERKEN PUSUYA DÜŞÜYOR!: 🤍 ►RONALDO VE MESSİ AŞIRI YÜKSEK CAM KÖPRÜDEN GEÇMEYE ÇALIŞIYOR!: 🤍 ►Facebook'tan Takip Etmeyi Unutmayın!: 🤍 ►Kanalıma Abone Olmak için Tıkla: 🤍 Kevin MacLeod adlı sanatçıya ait Investigations, Creative Commons Atıf 4.0 kapsamında lisanslanmıştır. 🤍 Kaynak: 🤍 Sanatçı: 🤍 Kevin MacLeod adlı sanatçıya ait Marty Gots a Plan, Creative Commons Atıf 4.0 kapsamında lisanslanmıştır. 🤍 Kaynak: 🤍 Sanatçı: 🤍 Kevin MacLeod adlı sanatçıya ait Hidden Agenda, Creative Commons Atıf 4.0 kapsamında lisanslanmıştır. 🤍 Kaynak: 🤍 Sanatçı: 🤍

Ork Sampioni ☆Veli ☆ Bilal☆ORO DENKO☆ █▬█ █ ▀█▀ ☆🎵

335370
1803
39
00:04:43
19.03.2022

MUZIK ORK SAMPIONI VELI BILAL Bu Muziyi Baska Kanaldan Paylasılması Yasaktır STUDIOORCE Arrangement, Mix & Mastering: Mintas-Minti Memedov

VELI - LA ROUTINE ( CLIP OFFICIEL )

40697
1305
286
00:02:43
22.01.2021

#Veli #drillfr #planeterap #skyrock VELI - LA ROUTINE [Clip Officiel] Suite au planète rap de Naza sur l'album jolie bébé , VELI sort le clip officiel " LA ROUTINE " univers DRILL FR Description : « La Routine » disponible sur toutes les plateformes : - Spotify : 🤍 - Apple : 🤍 Instagram : - 🤍 - 🤍 - 🤍 Prod : - 🤍 Réalisation : Ulysse Carbajal (🤍lebreso) et Jacques Mollet (🤍j_mollet) Produit par : Relief Production Chef Opérateur : Tom Peyrat Steadicamer : Stefano Forlini Script : Vincent Vauthier, Hyacinthe Lezy Régie : Vincent Vauthier, Hyacinthe Lezy Montage/étalonnage : Tom Peyrat, Ulysse Carbajal, Jacques Mollet #Veli #LaRoutine

Kaatrukkenna Veli | 21st to 24th September 2022 - Promo

1870239
32785
432
00:00:35
21.09.2022

காற்றுக்கென்ன வேலி - திங்கள் முதல் சனி வரை மதியம் 1 மணிக்கு நம்ம விஜய் டிவில.. Click here 🤍 to watch the show Hotstar #KaatrukkennaVeli #VijayTV #VijayTelevision #RedefiningEntertainment #StarVijayTV #StarVijay #TamilTV #TamilMovie

veli Sampion © Nuriye Ates

445728
1385
73
00:10:20
04.06.2022

Skore Beezy & Veli (Goodfellaz) | Forgiveness (Wretch 32 Cover) [Music Video]: SBTV

313738
1929
123
00:04:23
29.11.2013

+ Subscribe it's free: 🤍 Here's the exclusive music video for 'Forgiveness', in loving memory of Veli and to mark the release of Skore Beezy's new mixtape 'Beezy In Da Trap' available now at 🤍 🤍 Check out Skore Beezy's debut SBTV appearance below: Skore Beezy | Warm Up Sessions [S6.EP31]: SBTV 🤍 - + Follow us: 🤍 + Like on Facebook - 🤍 + Instagram - 🤍 + Videos, daily editorial and more: 🤍

Velli - Bella | Music Video | Home The Album

895707
46827
3130
00:03:11
30.10.2021

Hii Follow Bella On Instagram 👇 🤍 Follow Shatakshi Chandra On Instagram 👇 🤍 ​ ​Track - Velli Artist - Bella Featuring - Shatakshi Chandra ( Astra ) Lyrics - Bella Mix\Master - Bella Music Produced By - Seagull Beats Music ReProduced By - Bella Directed By - Bella Shot By - MERE DOSTO KE PHONE SE Video Editing - Bella [Damn] BOOKINGS/ENQUIRY - 8968953939 MAIL : teambellahere🤍gmail.com THANKS FOR WATCHING.. ❤️❤️ Like Share Subscribe 🥂 © All Rights Reserved Bellaofficials

Papuri Meyxana Veli, Orxan, Punhan, Ruslan, Rauf , Cahankes

621608
8549
248
00:17:21
28.02.2022

papuri meyxana #meyxana #azerbaycan #muzukalni #trend #vuqarbileceri #orxanlökbatan #pervizpulbule #aydın #heftebecer meyxana #qırğın meyxana #deyisme

#RAPCITY Veli Goodfellaz Junction #37

15296
248
23
00:04:21
27.07.2019

rip veli

Tamil Rare Collection Movies HD| Veli Tamil Movie | Sathyaraj, Sumithra, Rajesh , Saritha | Movies

400070
1851
65
02:05:21
08.06.2019

Tamil Rare Collection Movies HD | Veli Tamil Movie | Sathyaraj, Sumithra, Rajesh , Saritha | Movies Watch Veli Tamil Full Movie Staring : Saritha, Rajesh, Sumithra, Sathyaraj Directed : Durai Produced : G Lalitha Music : Shankar Ganesh Hello Viewers.., எங்களது விடியோ உங்களுக்கு பிடித்திருந்தால் லைக், கமெண்ட், ஷேர் பண்ணுங்க. Please don't forget to subscribe. பார்த்ததற்கு மிக்க நன்றி. Press the 🔔 for notifications _ ►Subscribe to our Youtube Channel: 🤍 LIKE | COMMENT | SHARE | SUBSCRIBE ►Like us on: 🤍 _ ©Realcinemas ✅

Ork Shampiono Veli 2021 TIK TOK 2021

1336737
3220
58
00:17:29
25.05.2021

Join this channel to get access to perks: 🤍

Veli - Passion ft Bigga Poleone (R.I.P Kyle McDonald) | Link Up TV

241927
2305
142
00:03:28
01.06.2014

► SUBSCRIBE to our channel to get the latest videos straight to your homepage: 🤍 * ► INSTALL our UK mixtapes APP for iOS & Android: 🤍 ► Visit our website for the latest videos: 🤍 FACEBOOK: 🤍 TWITTER: 🤍 Browse Our Online Shop: 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - For enquiries visit our website or see email list below: Advertising Enquiries - advertising🤍linkuptv.co.uk Mixtape Promotion - mixtapes🤍linkuptv.co.uk Video Production - production🤍linkuptv.co.uk Upload your video to our YouTube Channel - 🤍 Appear On Freestyle Show - freestyle🤍linkuptv.co.uk - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - If you believe this video breaches your copyright, please direct your DMCA related emails to enea🤍linkuptv.co.uk

LAY ZHANG ‘VEIL’ OFFICIAL MV

2784677
158276
30062
00:03:22
21.09.2022

LAY ZHANG ‘VEIL’ OFFICIAL MV WEST EP OUT NOW: 🤍 STREAM 面纱: 🤍 Connect with LAY ZHANG: Official Instagram: 🤍 Official Twitter: 🤍 Official TikTok: 🤍 Official Weibo: 🤍 #LAY #张艺兴 #YIXING #VEIL #LAY_ZHANG #YIXING_VEIL

DE PASEO POR CDMX parte 2

4981784
30838
00:24:00
26.02.2019

Bely y Beto pasean por Ciudad de México . ¿Que lugares visitarán nuestros amigos en esta segunda parte? El show de Bely y Beto en la CDMX, Yujujuiii También Suscríbete a nuestro segundo canal en Youtube: 🤍 Compra el merch OFICIAL de Bely y Beto en nuestra página oficial: 🤍 ¡Invitanos a tu fiesta! ¡En cualquier parte del mundo! belyybetoeventos🤍gmail.com contacto: (81) 17364063 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 instagram: 🤍 #BelyyBeto #Kids #CDMX

FB De Jesus'un Etkisi - Bu 2 Şey Gösteriyor - Veli Yiğit Fenerbahçe Beşiktaş - Fenerbahçe Haberleri

23669
248
19
00:16:57
24.09.2022

FB De Jesus'un Etkisi - Bu 2 Şey Gösteriyor - Veli Yiğit Fenerbahçe Beşiktaş - Fenerbahçe Haberleri veli yiğit, spor haftasonu, mustafa sapmaz, emre bol, erbatur ergenekon, evren göz, aktüel futbol, emre bol fenerbahçe, erbatur ergenekon fenerbahçe, evren göz fenerbahçe, aktüel futbol fenerbahçe, nihat kahveci, nihat kahveci fenerbahçe, stadyum fenerbahçe, ogün temizkanoğlu, trt spor fenerbahçe, jesus, arda güler, necati ateş, alp pehlivan, stadyum, tümer metin, erman özgür, orta nokta, rıdvan dilmen, yüzde yüz futbol, erman toroğlu, takım oyunu, vole fenerbahçe, jorge jesus, joshua king, batshuayi, fenerbahçe beşiktaş, fenerbahçe beşiktaş maçı, fb beşiktaş, fb beşiktşa maçı, beyaz futbol, fener alanya maçı, fener alanyaspor özet, fenerbahçe alanyaspor, fenerbahçe alanyaspor maçı, fenerbahçe alanyaspor özet, fenerbahçe alanyaspor maçı özet, fenerbahçe alanyaspor maç özeti, fenerbahçe alanyaspor yorumları, fenerbahçe alanyaspor maçı özeti, fenerbahçe alanyaspor geniş özet, fenerbahçe özet, fenerbahçe maç özeti, alanyaspor fenerbahçe, alanyaspor fenerbahçe maçı, alanyaspor fenerbahçe özet, alanyaspor fenerbahçe maç özeti, fb özet, fb maç özeti, fb alanyaspor, fb alanya, fb alanya maçı, fb alanya özet, son dakika fenerbahçe, fb son dakika, fenerbahçe, fenerbahçe transfer, fenerbahçe haberleri fenerbahçe transfer haberleri, fenerbahçe yorumları, fenerbahçe haber, fenerbahçe özet, fenerbahçe maç özeti, fenerbahçe maçı, fb maçı, feneberhaçe geniş özet, fenerbahçe son dakika, fenerbahçe canlı, fenerbahçe yorum, fenerbahçe yorumu, fenerbahçe özet, fenerbahçe beko, fenerbahçe gündemi, fenerbahçe sk, fenerbahçe maç özeti, fenerbahçe basın toplantısı, fenerbahçe imza töreni, fenerbahçe son dakika haberleri, fenerbahçe son dakika transfer haberleri, fenerbahçe transfer haberleri son dakika, fenerbahce son dakika, fenerbahce transfer haberleri, fenerbahce son dakika haberleri, fenerbahçe transfer son dakika, fenerbahçe haberleri son dakika, son dakika fenerbahçe haberleri, son dakika fenerbahçe transfer haberleri, fenerbahce, fenerbahce transfer, fenerbahce haberleri fenerbahce haberleri haberleri, fenerbahce yorumları, fenerbahce haber, fb haberleri son dakika, fb son dakika haberleri, fenerbahçe a spor yorumları, fenerbahçe trt spor yorumları, fenerbahçe tv, fenerbahçe tv gol anları, fenerbahçe antrenman, fenerbahce haberleri, fb, fb haber, fb transfer, fb haberleri, fb yorumları, fb maç özeti, fb son dakika, fbtv canlı izle, fb tv canlı izle, fb tv gol anları, fb transfer haberleri, fb son dakika haberleri, fb haberleri son dakika, aspor canlı yayın izle, a spor canlı yayın izle, trt spor canlı yayın izle, aspor fenerbahçe yorumları, a spor fenerbahçe yorumları, trt spor fenerbahçe yorumları, tivibu spor canlı yayın, beyaz tv canlı izle, bein sports, exxenspor, vole fenerbahçe, fenerbahçe vole, fenerbahçe youtube, fenerbahçe marşı, ali koç, ali koç açıklama, ali koç röportaj, ali koç fenerbahçe, ali koç basın toplantısı, jorge jesus, jorge jesus açıklama, jorge jesus röportaj, jorge jesus fenerbahçe, jorge jesus basın toplantısı, emre mor fenerbahçe, miha zajc fenerbahçe, joao pedro fenerbahçe, joshua king fenerbahçe, diego rossi fenerbahçe, willian arao fenerbahçe, serdar dursun fenerbahçe, altay bayındır fenerbahçe, arda güler fenerbahçe skills, irfan can kahveci fenerbahçe, ahmet selim kul fenerbahçe, kenan pamuk fenerbahçe, süha gür fenerbahçe, ahmet konanç fenerbahçe, ahmet konanç fenerbahçe haberleri, arif sevimli fenerbahçe, ali ece fenerbahçe, ılgaz çınar fenerbahçe, ersin düzen fenerbahçe, sinan engin fenerbahçe, ertem şener fenerbahçe, yağız sabuncu fenerbahçe, mehmet demirkol fenerbahçe, mehmet emin uluç fenerbahçe, rasim ozan kütahyalı fenerbahçe, emre bol fenerbahçe yorumu, ümit özat fenerbahçe yorumu, evren göz fenerbahçe yorumu, cem dizdar fenerbahçe yorumu, ahmet çakar fenerbahçe yorumu, erman özgür fenerbahçe yorumu, ahmet konanç fenerbahçe yorumu, volkan demir fenerbahçe yorumu, erman toroğlu fenerbahçe yorumu, nihat kahveci fenerbahçe yorumu, rıdvan dilmen fenerbahçe yorumu, erdoğan arıkan fenerbahçe yorumu, acun ılıcalı fenerbahçe yorumları, ahmet selim kul fenerbahçe yorumu, altan tanrıkulu fenerbahçe yorumu, abdülkerim durmaz fenerbahçe yorumu, erbatur ergenekon fenerbahçe yorumu, uğur karakullukçu fenerbahçe yorumu, serdar ali çelikler fenerbahçe yorumu, sabah sporu fenerbahçe, spor gecesi fenerbahçe, bein manşet fenerbahçe, artı futbol fenerbahçe, spor ajansı fenerbahçe, 4x4 futbol fenerbahçe, ileri üçlü fenerbahçe, orta nokta fenerbahçe, son sayfa fenerbahçe, var odası fenerbahçe, nutspor fenerbahçe, 90a fenerbahçe, hastalık bu futbol fenerbahçe, yüzde yüz futbol fenerbahçe, futbol meydanı fenerbahçe, gündem futbol fenerbahçe, spor merkezi fenerbahçe, spor gündemi fenerbahçe, beyaz futbol fenerbahçe, derin futbol fenerbahçe, spor manşet fenerbahçe, takım oyunu fenerbahçe, futbol plus fenerbahçe, fenerbahçe beko transfer, spor haberleri, #fenerbahçe #fb #fbtv #fbtransfer #fbhaberleri

Veli Sampion Strumica 2021

129264
698
10
00:08:48
17.09.2021

Ork Veli Sampion Uzivo

Veli Tourist Village – ideal picnic spot in Thiruvananthapuram

8559
167
37
00:09:32
06.12.2021

The Veli Tourist Village which lies where the Veli Lake meets the Arabian Sea provides for unique boating and picnicking opportunities. Visitors can hire pedal boats or paddleboats as per their convenience. One can also roam the gardens and have a nice picnic or choose to employ the boats for the entire duration of the trip. The view and feel of the place is extremely unique, considering it is merely 12 kms from the capital city of Thiruvananthapuram. Children are known to have a lot of fun climbing the sculptures here and the speedboat ride across the waters. A separate Children’s Park and Floating Cafe run by Kerala Tourism Development Corporation (KTDC) are added incentives to visit this unique village. Main Entrance Timing: 8 AM to 6.30 PM Ticket Rates Adult - Rs. 20/- (Above 12 years) Children - Rs. 5/- (Admit One - Between 5 to 12 years) Family - Rs. 40/- (Admit Four - 2 Adults + 2 Children) Group - Rs. 200/- (35 Students + 2 Teachers) TV Serial Shoot - Rs. 10,000/- (8 AM to 7 PM per day) Film Shoot - Rs. 30,000/- (8 AM to 7 PM per day) Video Shoot - Rs. 250/- (Maximum 2 Hours) Tickets once sold will not be refunded Getting there Nearest railway station: Thiruvananthapuram Central, about 8 km Nearest airport: Trivandrum International Airport, about 3 km #veli#touristvillage#tourism#kerala#travel#picnic#spot#nature#trivandrum#trivandrumpulse

VELI SAMPIONI&DZAMBO AGUSEVI VRANJE █▬█ █ ▀█▀ 2021© SVADBA KRISTIJAN&LAURA (STUDIO BEKO)4K LESKOVAC

621609
1179
29
00:08:03
08.09.2021

Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Video Produkcija Studio Beko 4k Ultra Hd Leskovac Kontakt:064 188 0354 By:Barjam Velimir Demirovic Video Editing: Barjam Demirovic VELI SAMPION Dzambo Agusevi VrBanja █▬█ █ ▀█▀2021© SVADBA KRISTIJAN&LAURA

Ork Veli sampioni 2022 Splet Tallava

80715
681
6
00:14:36
08.08.2022

STUDIO “PRO-TALLAVA” PRODUCTION Copyright: 2022 S U B S C R I B E L I K E C O M M E N T S H A R E Publishing and copyright - STUDIO PRO TALLAVA PRODUCTION stores/ All rights reserved

Çukur | Veli Çukur'da!

187585
3363
186
00:12:01
02.09.2021

Bu dizi ve çok daha fazlası puhutv'de → 🤍 Çukur'a Abone Olmak İçin → 🤍 İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçovalı ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçovalılarla anlaşma yoluna giderler, olmayınca ise var güçleriyle mahalleye ve aileye saldırırlar. Tam aileyi diz çöktürdüklerini düşündükleri sırada öngöremedikleri bir gelişme olur. Kartlar yeniden dağıtılacaktır. Yamaç kendini sadece kendi istediği gibi yaşamaya odaklamış, yarını düşünmeyen genç bir adamdır. Bir gece kendisi kadar, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadınla tanışır. Kadının adı Sena’dır. Kısa sürede birbirlerine aşık olurlar ve evlenirler. Yamaç’ın Sena'ya söylediği gibi "ölene kadar mutlu" yaşayacaklarını düşünen genç sevgililerin arasına Yamaç’ın geçmişte bıraktığını düşündüğü ailesi girer. Sena, Yamaç’ın peşinden bu ailenin içine girerken ikisi de hayatlarında bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmemektedir. Yönetmen: Sinan Öztürk Senaryo: Gökhan Horzum, Damla Serim Yapımcı: Kerem Çatay İdari Yapımcı: Yamaç Okur Müzik: Toygar Işıklı 2. Yönetmen: Barbaros Bilgin Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay Sanat Yönetmeni: Oya Köseoğlu OYUNCULAR Yamaç: Aras Bulut İynemli Sultan: Perihan Savaş Cumali Amca: Müfit Kayacan Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil Aliço: Rıza Kocaoğlu Cumali: Necip Memili Efsun: Damla Sönmez Akın: Burak Dakak Damla: Hare Sürel Emmi: Kadir Çermik Ayşe: İrem Altuğ Saadet: Boncuk Yılmaz Medet: Mustafa Kırantepe Metin: Cem Uslu Meke: Aytaç Uşun Murtaza: Ferit Kaya Nedim: İlkay Akdağlı Feyyaz: Erdağ Yenel Cennet: Aylin Engör Seher: Begüm Akkaya Yasmin: Gamze Doğanoğlu #Çukur #DoğaNefesAlsın

Ork Veli Sampioni 2022 STRONG 🅷🅸🆃

27006
278
0
00:09:00
11.08.2022

STUDIO “PRO-TALLAVA” PRODUCTION Copyright: 2022 S U B S C R I B E L I K E C O M M E N T S H A R E Publishing and copyright - STUDIO PRO TALLAVA PRODUCTION stores/ All rights reserved #tallava2022 #tallava #Tallava2022

Veli Erdem Karakülah - Kar Yolla / Su Sızıyor / Cezayir (Official Video)

41985111
101191
3873
00:07:52
22.09.2018

Veli Erdem Karakülah'ın VEK Production etiketiyle yayınlanan ''Kar Yolla / Su Sızıyor / Cezayir'' eseri tüm dijital platformlarda ve Youtube'da yayında! Abone Olmak İçin: 🤍 Menajerli̇k: Emre Demi̇rtaş 0534 221 92 21 Aranje: Emre Demi̇rtaş Yönetmen: Mehmet Akyüz Bağlama: Ömer Faruk Bostan Perküsyonlar: Yasi̇n Demi̇rbi̇lek "Kar Yolla" Şarkı Sözleri: Ana bana bana bana kar yolla Kar yolla kar yolla Ana bana bana bana kar yolla Kar yolla kar yolla Kar bulamassan yar yolla Yar yolla yar yolla Kar bulamassan yar yolla Yar yolla yar yolla Ana bana bana bana tuz gönder Tuz gönder tuz gönder Ana bana bana bana tuz gönder Tuz gönder tuz gönder Tuz bulamassan kız gönder Kız gönder kız gönder Tuz bulamassan kız gönder Kız gönder kız gönder "Su Sızıyor" Şarkı Sözleri: Su Sızıyor Sızıyor, Taşların Arasından. Eğil Bir Yol Öpeyim, Kaşların Arasından. Oğlan Mavilim Oğlan, Sözüne De Kavilim Oğlan. Enişte Bana Hişt Demiş, Yalan Sevdiğim Yalan. Derenin Kenarında, Kalayladım Kazanı. Kız Ben Senin Yüzünden, Tutmadım Ramazan’ı. "Cezayir" Şarkı Sözleri: Cezayir'in harmanları savrulur Savrulur da dört bir yana devrilir Cezayir anam, canım Cezayir Sokakları mermer taşlı Güzelleri hilal kaşlı, Cezayir Vay Cezayir anam, canım Cezayir Cezayir'in gemileri yağlanır Yağlanır da dört bir yana sallanır Cezayir anam, canım Cezayir Takip Etmek İçin: Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Web Sitesi: 🤍 #VeliErdemKarakülah #VEK #Cezayir

Назад
Что ищут прямо сейчас на
Veli Mai Ch НХЛ по русски grbl cnc фнаф секьюрити брич как вернуть любимую жену ужасная экология Buff Продолжительность жизни мужчин облудить жизнь после смерти Спулае Мулае deal علامات الساعة dahua upwok parag agrawal hacker vs akiles ТОП КАТКА МЕТРО РОЯЛЬ построениеугла